Tribün şov bizden sorulur
04 Nisan 2024 12:55

Tribün şov bizden sorulur

Kocaelisporlu taraftarlar Göztepe maçında tribün şov yaptılar. Yeşil-siyahlı ekip 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen yeşil-siyahlı taraftarlar inançlarını hiç kaybetmedi ve verdikleri muhteşem destekle galibiyette önemli rol oynadı

KONFETİ ŞOV

Kocaelispor ile Göztepe arasında oynanan maçta sahada futbolcular tribünde ise taraftarlar görevlerini eksiksiz yerine getirdi. Yıldız Entegre Stadyumu'nu pankartla süsleyen Kocaelisporlu taraftarlar hakemin başlama düdüğüyle konfeti şov yaptı.6 tribünün blok cezası alması ,karşılaşmanın hafta içi  oynanması ve iftar vakti olmasına rağmen tribünlerde arma sevdalısı binlerce taraftar takımlarına destek verdi. Kocaelisporlu taraftarlar, Göztepe tarafına gönderme yaparak "  Armasını satanlar parmak kaldırsın" ve " 1966 ruhuyla ilelebet aynı arma" pankartlarını açtı.

HARİKA DESTEK

Yeşil-siyahlı ekip 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen yeşil-siyahlı taraftarlar inançlarını hiç kaybetmedi ve verdikleri muhteşem destekle galibiyette önemli rol oynadı.Maçın bitiş düdüğü bitmeden  Kocaelisporlu taraftarlarla dalga geçen Göztepeli taraftarlar alınan mağlubiyet sonrası tribünlerde kuzu oldu. Kocaelisporlu taraftarlar ise elde edilen galibiyetle birlikte tribünlerde  bayram havası estirdi.  Taraftarlar ile futbolcular maç sonunda büyük sevinç yaşadı ve birlikte üçlü çekerek harika bir akşam yaşadı.Stadı mutlu terk eden taraftarlar korna çalarak ve eğlenerek evlerine döndü.

X